Kerkje als theater – Ubuntu

Datum

Vrijdagavond 15 september een prachtige voorstelling door Janneke Warringa, Peter van der Zwaag, Elske Fekkes en op cello Andrea Meijer. Liedjes van bekende Nederlandse artiesten geweldig vertaald naar het Frysk, zodat de Ubuntu filosofie nog dichter bij ons hart komt.

Mooie tussenteksten, speciaal voor deze voorstelling geschreven door Annette Nobuntu Mul. Wie meer wel weten over de Ubuntu levensfilosofie, lees haar boek ‘Op soek naar Ubuntu’.

Voor wie de voorstelling wil zien, kijk op Theatervoorstelling Ubuntu.

De ervaring van een bezoeker:

“Dag Hannie,

We hebben gisteravond genoten. Een mooi programma dat staat als een huis. Vooral in aanmerking genomen dat het de tweede try-out was. Vooral de solo van Peter onder de rede van Martin Luther King was indrukwekkend. En de meiden zingen zo mooi. Een enorme plus is ook de cello. Dat klonk vaak zo warm, bijna als een extra stem. Een goeie keus.”

Meer nieuws...

Refugio voor pelgrims

Pelgrimeren in Fryslân en onderweg overnachten in een refugiokerk. Nergens in Europa vind je zoveel laatmiddeleeuwse kerken als in Noord-Nederland. Van veraf zichtbaar op de

Lees meer »

Voorjaarsfeestje!

Het Ayttablomke pronkt in Swichum De winterakoniet is de eerste bloeier die soms al in januari de parken en tuinen versiert. Dit kleine plantje heet

Lees meer »

Deze week in het Kerkje van Swichum:

2024 juli

Week 3

ma 1
di 2
wo 3
do 4
vr 5
za 6
zo 7
ma 8
di 9
wo 10
do 11
vr 12
za 13
zo 14
ma 15
di 16
wo 17
do 18
vr 19
za 20
zo 21
ma 22
di 23
wo 24
do 25
vr 26
za 27
zo 28
ma 29
di 30
wo 31
do 1
vr 2
za 3
zo 4