Home Evenementen - Kerkje van Swichum Cursus Workshop Bijzonder Boekje maken

Workshop Bijzonder Boekje maken

Wil je iets zinvols doen met afgeschreven materiaal? Kom dan een bijzonder notitieboekje maken met een origineel omslag en een vulling van duurzaam en circulair notitiepapier.

Je maakt kennis met de eerste beginselen van boekbinden en de circulaire mogelijkheden hiermee. Daarna kun je zelf aan de slag om je eigen unieke notitieboekje te maken met een eenvoudige maar veelzijdige boekbindsteek.

Trudie van bijzondereboekjes.nl neemt voor deze workshop een aantal voorbeeldboekjes mee en verder alle benodigdheden en het materiaal waarmee we meteen op een duurzame en waardevolle manier oud papier kunnen recyclen. Het allerleukste is natuurlijk als je met je eigen materiaal  het omslag maakt. Denk hierbij aan een mooie folder, poster, kaart, flyer, stukje behang enzovoort. Dus neem mee wat je denkt dat passend is voor een omslag voor je eigen bijzondere notitieboekje. En je mag best een paar dingen meenemen, ter plekke kijken we hoe je het zou kunnen gebruiken. Het formaat van het boekje dat je gaat maken is A6 (150 x 105 mm) of een beetje kleiner als dat zo uitkomt.

De workshop duurt ongeveer tweeënhalf uur en is inclusief iets te drinken en wat lekkers. De kosten daarvoor zijn 27,50 euro inclusief materiaal.

Gebruik onderstaande link om je aan te melden voor de workshop en/of voor meer informatie over Trudie en haar bijzondere ambacht.

https://bijzondereboekjes.nl/workshops/

 

Datum

28 sep 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00