Home Evenementen - Kerkje van Swichum Overige bijeenkomst Expositie ‘de kracht van emotie’

Expositie ‘de kracht van emotie’

‘De kracht van emotie’

Na een lange en uitdagende reis van ziekte en herstel, waarbij ik mezelf keer op keer tegenkwam, deel ik met trots mijn droom. Een droom die eindelijk werkelijkheid is geworden.

Ik heb altijd al een passie gehad voor fotografie, maar het was pas na mijn recente gezondheidsproblemen dat ik de moed vond om mijn emoties vast te leggen in beeld.

Nadat ik een cursus fotografie had afgerond, heb ik vier vriendinnen gevraagd of ze voor mij wilden poseren. Bij hen voelde ik me voldoende op mijn gemak om me kwetsbaar op te stellen en mijn diepste emoties te delen. Het feit dat ze alle vier meteen bereid waren om mee te werken, voelde als een warme omhelzing in een moeilijke tijd. En zo ontstond mijn tentoonstelling ‘De kracht van emotie’.

De foto’s weerspiegelen een stukje van mijn zielenroerselen: eenzaamheid, angst, verdriet, maar ook hoop en veerkracht. Mijn expositie in december was niet alleen succesvol voor mijzelf, maar ik merkte ook dat mijn foto’s anderen raakten. Daarom deze tweede expositie, omdat ik met mijn foto’s ook iets voor anderen wil betekenen.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en mijn verhaal met je te delen. De expositie is in het sfeervolle kerkje van Swichum, waar de foto’s zijn ontstaan.

Liefs, Paula

Entree: € 5,- p.p., is inclusief koffie/thee (alleen contant te betalen).

Datum

24 mei 2024

Tijd

16:00 - 18:00