Esther van der Werf

Esther vertelt

Weet dat je welkom bent met alles wat je bij je draagt.

Op deze vrijdagavond gaat het onder andere over de dood. De dood die zo beangstigend kan zijn, zo oneerlijk, zo moeilijk te behappen.  De dood als overgang van de regenboog naar het land van de liefde. De overledenen die als liefdevolle, helpende gidsen aanwezig zijn tijdens jouw leven. Esther wil speciaal de overleden kinderzieltjes een stem geven door gehoor te geven aan hun bestaansrecht en hoe zij gidsend aanwezig blijven bij jou als ouders ten tijde van je leven.

Esther vertelt ook over het hartgedragen bewustzijn, over de grote veranderingen in dit tijdperk, waar liefde de sleutel is. Hoe je mag vertrouwen op je eigen processen, hoe je kunt her-inneren en ont-dekken. Ruimte creëren in jouw hart om innerlijke rust te ervaren. Innerlijke rust in turbulente tijden.

Je zult het kerkje verlaten met een intens gevoel van verbinding en vertrouwen.

 

Na aanmelding én betaling is de boeking definitief

Daarna is annulering/restitutie niet meer mogelijk en is het ook niet mogelijk om het betaalde ticket te gebruiken voor een eventuele volgende vertelling van Esther. Uiteraard is het prima om een ander op uw kaart te laten gaan. U regelt dit onderling en het is fijn als u de wijziging doorgeeft via info@kerkjevanswichum.nl

Esther wil graag iedereen de kans geven om te komen. Als het geld een probleem is, neem dan een vredelievende bijdrage mee. Doe de aanmelding dan via info@kerkjevanswichum.nl zodat we zicht houden op het aantal mensen dat gaat komen.

 

 

Datum

29 apr 2022
Verlopen!

Tijd

Bij ticketprijs 1 consumptie inbegrepen, voorafgaand aan de bijeenkomst.
19:30 - 21:30

Kosten

€25,00