Alde Tsjerken Nije Lûden

Datum

Een boek vanuit de Stichting Alde Fryske Tsjerken. In het kader van het 50 jarig jubileum, een boek met 50 bijdragen vanuit heel verschillende hoeken.

Tijdens de boekpresentatie (half juni) onder gespreksleiding van Gerard van der Veer, een interessant gesprek tussen Hannie Schuurman (Kerkje Swichum), Eelco van der Veer (predikant in Ferwert) en Arjen Dijkstra (directeur Tresoar). Mensen met alle drie een heel andere visie op de toekomst van kerkgebouwen.

Tevens werd die middag de nieuwe huisstijl van de Stichting Alde Fryske Tsjerken onthult. Het kerkje van Swichum zal binnenkort met het eigen logo een switch maken in kleurstelling, zodat die blijft aansluiten bij de huisstijl van de Stichting. Swichum is er trots op en blij mee om onder de paraplu van de Stichting te vallen. Swichum als ambassadeur van de Stichting Alde Fryske Tsjerken.

Het jubileumboek is te bestellen in de webshop van de SAFT https://aldefrysketsjerken.nl/jubileumboek

Meer nieuws...

Refugio voor pelgrims

Pelgrimeren in Fryslân en onderweg overnachten in een refugiokerk. Nergens in Europa vind je zoveel laatmiddeleeuwse kerken als in Noord-Nederland. Van veraf zichtbaar op de

Lees meer »

Voorjaarsfeestje!

Het Ayttablomke pronkt in Swichum De winterakoniet is de eerste bloeier die soms al in januari de parken en tuinen versiert. Dit kleine plantje heet

Lees meer »

Deze week in het Kerkje van Swichum:

2024 juli

Week 3

ma 1
di 2
wo 3
do 4
vr 5
za 6
zo 7
ma 8
di 9
wo 10
do 11
vr 12
za 13
zo 14
ma 15
di 16
wo 17
do 18
vr 19
za 20
zo 21
ma 22
di 23
wo 24
do 25
vr 26
za 27
zo 28
ma 29
di 30
wo 31
do 1
vr 2
za 3
zo 4