Nieuwe beheerder stelt zich voor

Datum

Het kerkje van Swichum had een vacature, nadat Sietske en Jan te kennen gaven het beheer te willen overdragen.

Na een goed gesprek met de directeur van de Stichting Alde Fryske Tsjerken, ging ‘de kogel door de kerk’, per 1 april 2021 ben ik de nieuwe beheerder van het kerkje.

Mijn naam is Hannie Schuurman en ik ben ondertussen 14 jaar woonachtig in Wirdum, het buurdorp van Swichum. Vorig jaar heb ik mijn baan als bewindvoerder opgezegd en sindsdien werk ik zelfstandig als RegisterExecuteur. In dat werk adviseer ik mensen die aan het nadenken zijn over hoe ze alles geregeld willen hebben na hun overlijden. Ook wikkel ik nalatenschappen af, als erfgenamen dat zelf niet kunnen of willen doen.

Wat mij betreft krijgt ‘afscheid en rouw’ in het Kerkje van Swichum een plek: herdenkingsdiensten, bijeenkomsten rouw- en verlies(verwerking), lezingen over zingeving, religie en spiritualiteit en informatieavonden over testamenten, nalaten en erven. Ook zal er regelmatig een uitvaartbegeleider vertellen over haar of zijn werk.

Uiteraard blijft in het kerkje ook alle ruimte voor ‘geluk en trouw’: deze prachtige locatie leent zich fantastisch voor trouwerijen, kooruitvoeringen en intieme optredens van artiesten.

Meer nieuws...

Robert Velt Cultuurheld

Met 160 stemmen was Robbert Velt koploper van de stemactie. Robbert Velt is een Fries en doet opgravingen in Friesland. Hij is onder de indruk

Lees meer »

Deze week in het Kerkje van Swichum:

2021 juni

Week 3

ma 31
di 1
wo 2
do 3
vr 4
za 5
zo 6
ma 7
di 8
wo 9
do 10
vr 11
za 12
zo 13
ma 14
di 15
wo 16
do 17
vr 18
za 19
zo 20
ma 21
di 22
wo 23
do 24
vr 25
za 26
zo 27
ma 28
di 29
wo 30
do 1
vr 2
za 3
zo 4
  • Geen evenementen

  • Geen evenementen

  • Geen evenementen